Моторцикл - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


Моторцикл SKUTER-MOPED APRILIJA,модел 49 со сребрена боја,регистарски таблици VE*051-BS,број на шасијаZD4TE00004S012838 ,број на мотор 39441,Произведено 2004 година

 Разгледување :ул.8-ми Септември  бр.41, Велес на   14.01.2020 година   од 10:00 до 14:00 часот

Постигната цена: МКД


Понуда