Линија за тетрапак - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


ЛИНИЈА ЗА ФОРМИРАЊЕ И ОБЛИКУВАЊЕ НА ТЕТРАПАК ПАКУВАЊЕ ЗА СОКОВИ СО КАПАЦИТЕТ 7000 ЛИТРИ НА ЧАС

 

Постигната цена: МКД


Понуда