ГЛОДАРКА ЗА АСВАЛТ - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


Глодарка за асвалт WIRTGEN 200 DC

Година на производство 1999

Неисправен мотор и фали комјутерот од Глодарката

Постигната цена: МКД


Понуда