Патничко моторно возило - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


ПМВ KIA RIO ДЦ 221  1,3 

ГОДИНА НА ПРОИЗВОДТСВО 2002

ВОЗИЛОТО Е НЕИСПРАВНО

Постигната цена: МКД


Понуда