Товарно моторно возило - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


ТМВ MITSUBISI L 200

ГОДИНА НА ПРОИЗВОДСТВО 2004

Возилото е оштетено

Постигната цена: МКД


Понуда