Патничко моторно возило - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


ПМВ ФИАТ ЛИНЕА 

Год на производ.2008

Рег.Бр. СК-044-СФ

Постигната цена: МКД - Овој производ е продаден.


Понуда