ПВМ MITSUBISHI тип Z30/COLT - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


 

ПВМ MITSUBISHI тип Z30/COLT, година на производство 2008, со регистарски ознаки SK-411-SN, вид на гориво BENZIN

Постигната цена: МКД


Понуда