ОПРЕМА ЗА ПРЕРАБОТУВАЊЕ НА ОВОШЈЕ И ЗЕЛЕНЧУК - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


ТУНЕЛСКИ ПАСТЕРИЗАТОР -PROCOMAK-ИТАЛИЈА RAINSTAR RS.2.9

57.000,00 ДЕН.

ЛИНИЈА ЗА ОБРАБОТКА И ПЕРЕЊЕ НА ПИПЕРКА -ВОДЕН БЛАНШЕР

38.400,00 ДЕН. 

ОПРЕМА ЗА ПРЕРАБОТУВАЊЕ НА ОВОШЈЕ И ЗЕЛЕНЧУК

300.000,00 ДЕН.

Постигната цена: МКД


Понуда