Деловен простор, 121 м2, ул.„ Мајка Тереза“бр.1, Струмица - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


Деловен простор, 121 м2, ул.„ Мајка Тереза“бр.1, Струмица ,приземје, комплекс на деловно станбени згради, година на градба 2014 год, КП 7034/11, КО Струмица ИЛ  5198.  Разгледување во секое време на http://e-aukcii.ujp.gov.mk или  на ул.„ Мајка Тереза“бр.1, Струмица од 20  до 23.07.2021 год од 09.00 -13,00 часот

▼ Повеќе

Постигната цена: МКД


Понуда