Машина за режење на трупци (автоматска брента) Братство Загреб - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


Машина за режење на трупци (автоматска брента)  марка Братство Загреб, тип-02, сер.бр.592015, 1999 година , количина 1

Разгледување:Во секое време на http://e-aukcii.ujp.gov.mk или во Кочани на ул.Тодосија Паунов бр.18  од 10/03/2023 до 16/03/2023    од 09  до 15 часот.

Контакт лице УЈП:Маре Данкова тел.075/248-278

▼ Повеќе

Постигната цена: МКД


Понуда