Продажба


Јавна аукција


РД ШТИП Заклучок бр.2418-29/06130-60369/9-3/4-15 (1)
РД ШТИП Заклучок бр.25-1019/1299/2-18 (1)
17/РД Тетово заклучок бр.26-9/4583-Т/17 (5)
17/2017 РД Битола Заклучок бр. 24-19/4-17/20 (4)
17/2017 РД СКОПЈЕ Заклучок бр. 26-153/228 (1)
17/2017 РД СКОПЈЕ Заклучок бр. 26-153/230 (10)
17/2017 РД СКОПЈЕ Заклучок бр. 26-153/236 (4)


Град


Град:

Резултати

sort
grid
list
list
Цена: 113,652 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 31.10.2017 11:00:00

Солариум

Солариум ЕRGOLINE 600 MODEL ADVANTAGE, 2009 годинаРазгледување: Ул. Т...

Електронска јавна аукција
Цена: 177,120 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 31.10.2017 11:00:00

Апаратура за целулит

Апаратура за целулит C RF SYSTEM s/n THC 070260, производител Итал...

Електронска јавна аукција
Цена: 177,120 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 31.10.2017 11:00:00

Апаратура за обликување на тело

Апаратура за обликување на тело s/n BFSO5235, производител И...

Електронска јавна аукција
Цена: 53,372 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 31.10.2017 11:00:00

СПА МАСАЖА-СТОЛИЦА

СПА МАСАЖА-СТОЛИЦА, SPA-904 GBE, 2009 годинаРазгледување: Цент...

Електронска јавна аукција
Цена: 12,397 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 31.10.2017 11:00:00

ТОРБА БЕЈСИК 01

ТОРБА БЕЈСИК 01-Количина 506Разгледување: Центар за запл...

Електронска јавна аукција
Цена: 550,035 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 31.10.2017 11:00:00

НАВЛАКА ЗА ЛЕЖАЛКИ ЗА ПЛАЖА Л1

НАВЛАКА ЗА ЛЕЖАЛКИ ЗА ПЛАЖА Л1 ( дел без врзалки)-Количи...

Електронска јавна аукција
sort
grid
list
list