МАШИНИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЧЕВЛИ И ДРУГА ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЧЕВЛИ - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


МАШИНИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЧЕВЛИ И ДРУГА ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЧЕВЛИ

 

Разгледување:  Во Крива Паланка на  ул.Св.Јоаким Осоговски бр.7, на ден 17.07.2019 од 9 до 15ч

Постигната цена: МКД


Понуда