ПМВ MERSEDES-BENZ, A 180, година на производство 2012 - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


ПМВ MERSEDES-BENZ, A 180, SK-6254-AD, година на производство 2012, бр на шасија WDD 176042 1J 030815. бр. на мотор 270910 30 09794. Разгледување во секое време на http://e-aukcii.ujp.gov.mk или  на ул.„ Рузвелтова бр.51а  Скопјеод 20  до 23.07.2021 год од 09.00 -13,00 часот.

Постигната цена: МКД


Понуда