Продажба


Јавна аукција


РД ШТИП Заклучок бр.2418-29/06130-60369/9-3/4-13 (1)
РД ШТИП Заклучок бр.25-1019/1299/2-16 (1)
15/2017 РД Битола Заклучок бр. 25-19/15-50/9 (17)
15/2017 РД Битола Заклучок бр. 24-19/7-1494/19 (1)
15/2017 РД Битола Заклучок бр. 24-83/24-50/Д-3704/14 (2)
15/2017 РД Битола Заклучок бр. 24-19/4-17/19 (6)
РД Струмица, Заклучок бр.26-1396/1 (1)
15/2017РД Тетово заклучок бр.26-9/4583-Т/15 (5)


Град


Град:

Резултати

sort
grid
list
list
Цена: 5,767 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 27.09.2017 11:00:00

Еко кожа парчиња

Еко кожа, количина 18 парчиња 52,16 м различни димензии, ра...

Електронска јавна аукција
Цена: 59 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 27.09.2017 11:00:00

Амбалажа за рерна

Амбалажа за рерна, количина 237

Електронска јавна аукција
Цена: 642,129 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 27.09.2017 11:00:00

Елементи за составување столици

Елементи за составување столици, количина 1.079

Електронска јавна аукција
Цена: 3,767 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 27.09.2017 11:00:00

Капачиња

Капачиња, количина 15.000

Електронска јавна аукција
Цена: 105,460 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 27.09.2017 11:00:00

Биде

Биде, количина 300

Електронска јавна аукција
Цена: 65,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 27.09.2017 11:00:00

PMV Citroen, со регистерска таблица SR 9...

PMV CITROEN, произведено во 2003 год, со бр. на мотор 8118.Разглед...

Електронска јавна аукција
sort
grid
list
list