Вид на продажба


Електронска јавна аукција (20)
Слободна (комерцијална) продажба (3)


Продажба


Јавна аукција


02/2019 РД Прилеп Заклучок бр. 28-19-27/13-2 (2)
02/2019 РД Прилеп Заклучок бр. 28-19-13/27-3 (1)
02/2019 РД Прилеп Заклучок бр. 28-19-13/28-3 (1)
02/2019 РД Прилеп Заклучок бр. 2719-13/2-25/1 (1)
02/2019 РД Прилеп Заклучок бр. 28-19-13/37-4 (8)
02/2019 РД Прилеп Заклучок бр. 2619-13/55-5 (2)
02/2019 РД Прилеп Заклучок бр.2619-13/2-4 (1)
02/2019 РД Прилеп Заклучок бр. 28-19-13/39-4 (2)
02/2019 РД Битола Заклучок бр. 2819/15-13/4 (1)
02/2019-РД СКОПЈЕ Заклучок бр.27-178/2 (1)

Слободна (комерцијална) продажба


02/2019 РД Прилеп Заклучок бр. 25-3706/7-4 (1)
02/2019 РД Битола Заклучок 24-19/15-28/7 (1)
02/2019 РД Битола заклучок бр. 24-19/4-30/29 (1)


Град


Град:

Резултати

sort
grid
list
list

Започнува на: 28.02.2019 11:00:00

ЗАСТАВА

ТМВ  ЗАСТАВА ТИП 80.10 ШАСИЈА БР. 032525 МОТОР БР. 621160 МЕСТ...

Слободна (комерцијална) продажба

Започнува на: 28.02.2019 11:00:00

ПМВ ФИАТ

ПМВ ФИАТ ДУКАТО ЦОМ  2.5 Д   ПРОИЗВЕДЕНО  1992 ...

Слободна (комерцијална) продажба
Цена: 74,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 28.02.2019 11:00:00

ПМВ OPEL Corsa C

ПМВ OPEL Corsa C  SK-516-LD, 2002 година - не е во возна состојбаР...

Електронска јавна аукција
Цена: 162,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 28.02.2019 11:00:00

KIA

ТМВ KIA ТИП К 2500 РЕГ. ТАБ. BT-605-DB ГОД. НА ПРОИЗ. 2007 ГОД.   &nb...

Електронска јавна аукција
Цена: 1,500,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 28.02.2019 11:00:00

Возило

Теглач со седло MAN, произведено 2000 година, бр. на шасија ...

Електронска јавна аукција
Цена: 282,900 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 28.02.2019 11:00:00

Возило

Товарно моторно возило, FAP,тип 1314,произведено 1982 година...

Електронска јавна аукција
sort
grid
list
list