Вид на продажба


Електронска јавна аукција (20)
Слободна (комерцијална) продажба (6)


Продажба


Јавна аукција


РД Штип заклучок бр. 28-15/2-11 (1)
01/2019 Регионална дирекција Струмица Заклучок бр.28-140/8 од 27.12.2018 година (2)
01/2019 РД Прилеп Заклучок бр. 28-19-13/39-3 (2)
01/2019 РД Прилеп Заклучок бр.2619-13/55-4 (2)
01/2019 РД Прилеп Заклучок бр. 28-19-13/28-2 (1)
01/2019 РД Прилеп Заклучок бр. 28-19-13/27-2 (1)
01/2019 РД Прилеп Заклучок бр. 25-3706/7-3 (1)
01/2019 РД Прилеп Заклучок бр. 2619-13/2-3 (1)
01/2019 РД Прилеп Заклучок бр. 28-19-13/2-25/4 (1)
01/2019 РД Прилеп Заклучок бр. 28-19-13/37-3 (8)

Слободна (комерцијална) продажба


01/2019 РД Битола Заклучок бр. 24-19/4-30/28 (2)
01/2019 РД Битола Заклучок бр. 24-19/15-35/17 (1)
01/2019 РД Битола Заклучок бр. 24-19/15-28/6 (1)
01/2019 РД СКОПЈЕ Заклучок бр. 28-169/65 (1)
01/2019 РД СКОПЈЕ Заклучок бр. 28-169/66 (1)


Град


Град:

Резултати

sort
grid
list
list
Цена: 150,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 25.01.2019 11:00:00

Возило

Автобус Комбе PEUGEOT BOXER, година на производство 2000. Рег. Т...

Електронска јавна аукција
Цена: 196,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 25.01.2019 11:00:00

Возило

Товарно моторно возило, FORD TRANZIT, модел TOURNEO, година на пр...

Електронска јавна аукција
Цена: 95,200 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 25.01.2019 11:00:00

Возило

PMV MERCEDESTIP E 200CDIБР. НА ШАСИЈА WDB2100071B161834БР. НА МОТОР 611.961302430...

Електронска јавна аукција

Започнува на: 25.01.2019 11:00:00

ПМВ MERCEDES BENZ E 200 TNG

ПМВ MERCEDES BENZ E 200 TNG, SK-7013-AG, 1999 годинаРазгледување:Ул. 11 Ок...

Слободна (комерцијална) продажба

Започнува на: 25.01.2019 11:00:00

ПМВ ALFA-ROMEO

ПМВ ALFA-ROMEO, SK-467-OL, 2004 годинаРазгледување: Центар за запл...

Слободна (комерцијална) продажба
Цена: 664,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 25.01.2019 11:00:00

Возило

Товарно моторно возило,марка MAN,год.на производство 2004....

Електронска јавна аукција
sort
grid
list
list