Вид на продажба


Електронска јавна аукција (20)
Слободна (комерцијална) продажба (3)


Продажба


Јавна аукција


02/2019 РД Прилеп Заклучок бр. 28-19-27/13-2 (2)
02/2019 РД Прилеп Заклучок бр. 28-19-13/27-3 (1)
02/2019 РД Прилеп Заклучок бр. 28-19-13/28-3 (1)
02/2019 РД Прилеп Заклучок бр. 2719-13/2-25/1 (1)
02/2019 РД Прилеп Заклучок бр. 28-19-13/37-4 (8)
02/2019 РД Прилеп Заклучок бр. 2619-13/55-5 (2)
02/2019 РД Прилеп Заклучок бр.2619-13/2-4 (1)
02/2019 РД Прилеп Заклучок бр. 28-19-13/39-4 (2)
02/2019 РД Битола Заклучок бр. 2819/15-13/4 (1)
02/2019-РД СКОПЈЕ Заклучок бр.27-178/2 (1)

Слободна (комерцијална) продажба


02/2019 РД Прилеп Заклучок бр. 25-3706/7-4 (1)
02/2019 РД Битола Заклучок 24-19/15-28/7 (1)
02/2019 РД Битола заклучок бр. 24-19/4-30/29 (1)


Град


Град:

Резултати

sort
grid
list
list
Цена: 480,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 28.02.2019 11:00:00

Возило

Товарно моторно возило MAN, година на производство 2002. Р...

Електронска јавна аукција
Цена: 300,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 28.02.2019 11:00:00

Возило

Товарно моторно возило, IVECO, година на производство 2001. ...

Електронска јавна аукција
Цена: 140,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 28.02.2019 11:00:00

Возило

Товарно моторно возило, FAP 1314, година на производство 198...

Електронска јавна аукција
Цена: 360,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 28.02.2019 11:00:00

Возило

Товарно моторно возило, MAN модел DFK, година на производс...

Електронска јавна аукција
Цена: 150,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 28.02.2019 11:00:00

Возило

Автобус Комбе PEUGEOT BOXER, година на производство 2000. Рег. Т...

Електронска јавна аукција
Цена: 196,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 28.02.2019 11:00:00

Возило

Товарно моторно возило, FORD TRANZIT, модел TOURNEO, година на пр...

Електронска јавна аукција
sort
grid
list
list