Вид на продажба


Електронска јавна аукција (20)
Слободна (комерцијална) продажба (6)


Продажба


Јавна аукција


РД Штип заклучок бр. 28-15/2-11 (1)
01/2019 Регионална дирекција Струмица Заклучок бр.28-140/8 од 27.12.2018 година (2)
01/2019 РД Прилеп Заклучок бр. 28-19-13/39-3 (2)
01/2019 РД Прилеп Заклучок бр.2619-13/55-4 (2)
01/2019 РД Прилеп Заклучок бр. 28-19-13/28-2 (1)
01/2019 РД Прилеп Заклучок бр. 28-19-13/27-2 (1)
01/2019 РД Прилеп Заклучок бр. 25-3706/7-3 (1)
01/2019 РД Прилеп Заклучок бр. 2619-13/2-3 (1)
01/2019 РД Прилеп Заклучок бр. 28-19-13/2-25/4 (1)
01/2019 РД Прилеп Заклучок бр. 28-19-13/37-3 (8)

Слободна (комерцијална) продажба


01/2019 РД Битола Заклучок бр. 24-19/4-30/28 (2)
01/2019 РД Битола Заклучок бр. 24-19/15-35/17 (1)
01/2019 РД Битола Заклучок бр. 24-19/15-28/6 (1)
01/2019 РД СКОПЈЕ Заклучок бр. 28-169/65 (1)
01/2019 РД СКОПЈЕ Заклучок бр. 28-169/66 (1)


Град


Град:

Резултати

sort
grid
list
list
Цена: 282,900 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 25.01.2019 11:00:00

Возило

Товарно моторно возило, FAP,тип 1314,произведено 1982 година...

Електронска јавна аукција

Започнува на: 25.01.2019 11:00:00

ПМВ ФИАТ

ПМВ ФИАТ ДУКАТО ЦОМ  2.5 Д   ПРОИЗВЕДЕНО  1992 ...

Слободна (комерцијална) продажба

Започнува на: 25.01.2019 11:00:00

ТМВ PEUGEOT PARTNER G WJY

ТМВ PEUGEOT PARTNER G WJY ПРОИЗВЕДЕНО 2008Г. ОH-486-BU РАЗГЛЕДУВАЊЕ СЕ...

Слободна (комерцијална) продажба
Цена: 91,800 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 25.01.2019 11:00:00

PMV LADA-VAZ NIVA 1.7I TNG (седма електронс...

PMV LADA-VAZ NIVA 1.7I TNG регистарска табличка: SR-4369-AB,годин...

Електронска јавна аукција
Цена: 65,867 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 25.01.2019 11:00:00

PMV CHEVROLET SPARK ( седма електронска ја...

PMV CHEVROLET SPARKрегистарска табличка: SR-542-BR,година на прозво...

Електронска јавна аукција

Започнува на: 25.01.2019 11:00:00

ЗАСТАВА

ТМВ  ЗАСТАВА ТИП 80.10 ШАСИЈА БР. 032525 МОТОР БР. 621160 МЕСТ...

Слободна (комерцијална) продажба
sort
grid
list
list