Вид на продажба


Електронска јавна аукција (20)
Слободна (комерцијална) продажба (6)


Продажба


Јавна аукција


РД Штип заклучок бр. 28-15/2-11 (1)
01/2019 Регионална дирекција Струмица Заклучок бр.28-140/8 од 27.12.2018 година (2)
01/2019 РД Прилеп Заклучок бр. 28-19-13/39-3 (2)
01/2019 РД Прилеп Заклучок бр.2619-13/55-4 (2)
01/2019 РД Прилеп Заклучок бр. 28-19-13/28-2 (1)
01/2019 РД Прилеп Заклучок бр. 28-19-13/27-2 (1)
01/2019 РД Прилеп Заклучок бр. 25-3706/7-3 (1)
01/2019 РД Прилеп Заклучок бр. 2619-13/2-3 (1)
01/2019 РД Прилеп Заклучок бр. 28-19-13/2-25/4 (1)
01/2019 РД Прилеп Заклучок бр. 28-19-13/37-3 (8)

Слободна (комерцијална) продажба


01/2019 РД Битола Заклучок бр. 24-19/4-30/28 (2)
01/2019 РД Битола Заклучок бр. 24-19/15-35/17 (1)
01/2019 РД Битола Заклучок бр. 24-19/15-28/6 (1)
01/2019 РД СКОПЈЕ Заклучок бр. 28-169/65 (1)
01/2019 РД СКОПЈЕ Заклучок бр. 28-169/66 (1)


Град


Град:

Резултати

sort
grid
list
list

Започнува на: 25.01.2019 11:00:00

ФОРД

ФОРД ТРАНЗИТ  80 F  БРОЈ НА ШАСИЈА WFOLXXGBVLTL06022 БРОЈ НА ...

Слободна (комерцијална) продажба
Цена: 620,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 25.01.2019 11:00:00

ПМВ VLKSWAGEN PASSAT 2012 год.боја Црна, ре...

ПМВ VLKSWAGEN PASSAT 2012 год.боја Црна, рег.бр.KO-3990-ABРазгледувањ...

Електронска јавна аукција
sort
grid
list
list