Вид на продажба


Електронска јавна аукција (5)
Слободна (комерцијална) продажба (1)


Продажба


Јавна аукција


05/2018 РД Прилеп Заклучок бр. 26-5630/6-2 (1)
РД Штип заклучок бр. 28-15/7-3 (3)
05/2018 РД СКОПЈЕ Заклучок бр. 28-169/42 (1)

Слободна (комерцијална) продажба


Регионална дирекција Штип бр.28-15/7 -3/1 (1)


Град


Град:

Резултати

sort
grid
list
list
Цена: 2,500,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 31.05.2018 11:00:00

ТОМОГРАФ

ТОМОГРАФ, СО ТЕЖИНА ОД 3060 кг.Разгледување: Ј.Ц.С. На ТД М...

Електронска јавна аукција

Започнува на: 31.05.2018 11:00:00

ТВ ,Штампач,Тастатура,Маус ,Монит...

 ТВ - FILIPS кол.2ШТАМПАЧ кол.1ТАСТАТУРА кол.2МАУС кол.1МО...

Слободна (комерцијална) продажба
Цена: 123,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 31.05.2018 11:00:00

Комјутер-Кукиште ,Телевизори

ККОМПЈУТЕР-КУКИШТЕ кол.9ТВ TELEFUNCEN кол.2ТВ -QADRO  кол.3ТВ -...

Електронска јавна аукција
Цена: 62,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 31.05.2018 11:00:00

Штампач, Монитор ,Тастатури,Маус,...

ШТАМПАЧ кол.1 МОНИТОР кол.3 ТАСТАТУРИ  кол.2 МАУС кол.3 ...

Електронска јавна аукција
Цена: 55,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 31.05.2018 11:00:00

Компјутер кук.-6,TB -TCL-1TB -LG-1,TB-SAMSUNG-1,...

Компјутер кукиште кол.6, TB - TCL кол.1TB - LG  кол.1TB - SAMSUNG ко...

Електронска јавна аукција
Цена: 180,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 31.05.2018 11:00:00

Клима

Фостер клима,Milenium SCH-45BIW,Место на разгледување:ул. Илинд...

Електронска јавна аукција
sort
grid
list
list