Продажба


Јавна аукција


05/2018 РД Прилеп Заклучок бр. 26-5630/6-2 (1)
05/18 РД Прилеп Заклучок бр.2619-13/25/6 (6)
05/18 РД Прилеп Закличок бр. 2619-13/27/6 (1)
05/18 РД Прилеп Закличок бр. 2619-13/28/6 (2)
Регионална дирекција Штип бр.28-15/5 -3  (1)
05/2018 РД Битола Заклучок бр. 2819/15-8/3 (2)
Рд Струмица, Заклучок бр.28-140/1-3 од 30.04.2018 (1)
05/2018 РД СКОПЈЕ Заклучок бр. 28-169/44 (3)


Град


Град:

Резултати

sort
grid
list
list
Цена: 1,525,778 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 31.05.2018 11:00:00

Машина за (реверсно) длабинско ду...

Машина за (реверсно) длабинско дупчење, WIRTH Germanija, тип B1A,...

Електронска јавна аукција
Цена: 1,496,035 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 31.05.2018 11:00:00

Машина за дупчење во сите правци

Машина за дупчење во сите правци HAUS HERR Germanija, тип HBM20-B, ф...

Електронска јавна аукција
Цена: 1,496,035 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 31.05.2018 11:00:00

Машина за дупчење во сите правци

Машина за дупчење во сите правци HAUS HERR Germanija, тип HBM20-B, ф...

Електронска јавна аукција
Цена: 224,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 31.05.2018 11:00:00

Машина за лепење кутии,марка SKP-1

Машина за лепење кутии,марка SKP-1,сериски бр.TEHNOMEHANIKA  1...

Електронска јавна аукција
Цена: 2,767,200 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 31.05.2018 11:00:00

КУЛА КРАН

КУЛА КРАН LINDENCOMANSA МЕСТО НА РАЗГЛЕДУВАЊЕ ВО НАСЕЛБА КЕР...

Електронска јавна аукција
Цена: 2,961,641 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 31.05.2018 11:00:00

КУЛА КРАН

КУЛА КРАН LINDENCOMANSA  5LC 5010 МЕСТО НА РАЗГЛЕДУВАЊЕ ВО НАС...

Електронска јавна аукција
sort
grid
list
list