Продажба


Јавна аукција


РД Струмица,Заклучок бр.25-1047/3-1649-4 (1)
01/2018 РД СКОПЈЕ Заклучок бр. 28-169/5 (8)
01/2018 РД СКОПЈЕ Заклучок бр. 28-169/8 (3)


Град


Град:

Резултати

sort
grid
list
list
Цена: 5,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 26.01.2018 11:00:00

МАШИНА ЗА ШИЕЊЕ

МАШИНА ЗА ШИЕЊЕ ОБИЧНА ЗОЈЕ 3Ј845-5-Количина 1Разгледувањ...

Електронска јавна аукција
Цена: 100,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 26.01.2018 11:00:00

MУЛТИФУНКЦИОНАЛНА МАШИНА ЗА ШИЕЊ...

MУЛТИФУНКЦИОНАЛНА МАШИНА ЗА ШИЕЊЕ КОМПЈУТЕРСКА БРОДЕР...

Електронска јавна аукција
Цена: 5,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 26.01.2018 11:00:00

ПАСПУЛАРКА

ПАСПУЛАРКА ЊУРЕК NEWREACK-Количина 1Разгледување: Центар з...

Електронска јавна аукција
Цена: 5,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 26.01.2018 11:00:00

МАШИНА ЗА ШИЕЊЕ

МАШИНА ЗА ШИЕЊЕ ОБИЧНА ТИПИКАЛ ГЦ615ОХ-Количина 1Разгле...

Електронска јавна аукција
Цена: 10,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 26.01.2018 11:00:00

МАШИНА ЗА ШИЕЊЕ

МАШИНА ЗА ШИЕЊЕ ОБИЧНА ТИПИКАЛ ГЦ615ОМ-Количина 2Разгле...

Електронска јавна аукција
Цена: 320,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 26.01.2018 11:00:00

Машина за лепење кутии, SKP-1,TEHNOMEHANI...

Машина за лепење кутии, SKP-1,TEHNOMEHANIKA 1,година на производ...

Електронска јавна аукција
sort
grid
list
list