Продажба


Јавна аукција


17/2017 РД Битола Заклучок бр. 24-19/4-17/20 (1)
17/2017 РД СКОПЈЕ Заклучок бр. 26-153/230 (3)


Резултати

sort
grid
list
list
Цена: 11,200 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 31.10.2017 11:00:00

КАРОЛИНА СЕТ ЗА СЕДЕЊЕ

КАРОЛИНА СЕТ ЗА СЕДЕЊЕ-1 двосед, две фотељи и 1 голема ма...

Електронска јавна аукција
Цена: 22,400 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 31.10.2017 11:00:00

МЕРАНО СЕТ ЗА СЕДЕЊЕ

МЕРАНО СЕТ ЗА СЕДЕЊЕ-1 двосед, 2 фотељи и 1 голема маса-Ко...

Електронска јавна аукција
Цена: 7,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 31.10.2017 11:00:00

АТЛАНТА СЕТ ЗА СЕДЕЊЕ

АТЛАНТА СЕТ ЗА СЕДЕЊЕ-2 фотељи (1 оштетена) и 1 мала маса-...

Електронска јавна аукција
Цена: 67,500 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 31.10.2017 11:00:00

ГАРНИТУРА ЗА СЕДЕЊЕ

ГАРНИТУРА ЗА СЕДЕЊЕ    МЕСТО НА РАЗГЛЕДУВАЊЕ ВО...

Електронска јавна аукција
sort
grid
list
list