Вид на продажба


Електронска јавна аукција (12)
Слободна (комерцијална) продажба (15)


Продажба


Јавна аукција


03/2018 РД Битола Заклучок бр. 2619/15-42/6 (1)
РД ШТИП Заклучок бр.28-15/4-1 (1)
РД ШТИП Заклучок бр.28-15/8 (1)
03/РД Тетово заклучок бр.28-8/4583-Т/23 (5)
03/2018 РД СКОПЈЕ Заклучок бр. 28-169/29 (4)

Слободна (комерцијална) продажба


03/2018 РД Битола Заклучок бр. 25-19/15-50/13 (12)
03/2018 РД Битола Заклучок бр. 24-19/4-17/23 (2)
03/2018 РД СКОПЈЕ Заклучок бр. 28-169/24 (1)


Град


Град:

Резултати

sort
grid
list
list
Цена: 50 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 23.03.2018 11:00:00

Амбалажа за рерна

Амбалажа за рерна, количина 237

Електронска јавна аукција
Цена: 511,500 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 23.03.2018 11:00:00

Елементи за составување столици

Елементи за составување столици, количина 1.079

Електронска јавна аукција
Цена: 3,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 23.03.2018 11:00:00

Капачиња

Капачиња, количина 15.000

Електронска јавна аукција
Цена: 84,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 23.03.2018 11:00:00

Биде

Биде, количина 300

Електронска јавна аукција

Започнува на: 23.03.2018 11:00:00

КАМИН

КАМИН НА ПЕЛЕТИ КАРИНА ЦРН(ДВЕ ПАРЧИЊА)РАЗГЛЕДУВАЊЕ ВО...

Слободна (комерцијална) продажба

Започнува на: 23.03.2018 11:00:00

МАШИНА

МАШИНА ЗА МИЕЊЕ ЧАШИ МЕСТО НА РАЗГЛЕДУВАЊЕ ВО НЕГОТИНО...

Слободна (комерцијална) продажба
sort
grid
list
list