Вид на продажба


Електронска јавна аукција (34)
Слободна (комерцијална) продажба (5)


Продажба


Јавна аукција


РД ШТИП Заклучок бр.2418-29/06130-60369/9-3/4-18 (1)
01/2018 РД Битола Заклучок бр. 2619/15-42/5 (1)
01/2018 РД Битола Заклучок бр. 25-19/15-50/12 (12)
01/РД Тетово заклучок бр.28-8/4583-Т/21 (5)
01/2018 РД СКОПЈЕ Заклучок бр. 28-169/4 (1)
01/2018 РД СКОПЈЕ Заклучок бр. 28-169/5 (10)
01/2018 РД СКОПЈЕ Заклучок бр. 28-169/11 (4)

Слободна (комерцијална) продажба


01/2018 РД Битола Заклучок бр. 24-19/4-17/22 (5)


Град


Град:

Резултати

sort
grid
list
list
Цена: 38,857 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 26.01.2018 11:00:00

НАВЛАКА ЗА СТОЛ PVC

НАВЛАКА ЗА СТОЛ PVC-Количина 793Разгледување: Центар за з...

Електронска јавна аукција
Цена: 449,400 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 26.01.2018 11:00:00

НАВЛАКА ЗА ПЕРНИЧЕ ЗА СТОЛ

НАВЛАКА ЗА ПЕРНИЧЕ ЗА СТОЛ КОРФУ 54х50-Количина 2996Разгле...

Електронска јавна аукција
Цена: 430,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 26.01.2018 11:00:00

Преса за балирање на хартија и пл...

Преса за балирање на хартија и пластика: Briketterpresse BP 1800 Ma...

Електронска јавна аукција
Цена: 4,600 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 26.01.2018 11:00:00

Еко кожа парчиња

Еко кожа, количина 18 парчиња 52,16 м различни димензии, ра...

Електронска јавна аукција
Цена: 50 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 26.01.2018 11:00:00

Амбалажа за рерна

Амбалажа за рерна, количина 237

Електронска јавна аукција
Цена: 511,500 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 26.01.2018 11:00:00

Елементи за составување столици

Елементи за составување столици, количина 1.079

Електронска јавна аукција
sort
grid
list
list