Вид на продажба


Електронска јавна аукција (34)
Слободна (комерцијална) продажба (5)


Продажба


Јавна аукција


РД ШТИП Заклучок бр.2418-29/06130-60369/9-3/4-18 (1)
01/2018 РД Битола Заклучок бр. 2619/15-42/5 (1)
01/2018 РД Битола Заклучок бр. 25-19/15-50/12 (12)
01/РД Тетово заклучок бр.28-8/4583-Т/21 (5)
01/2018 РД СКОПЈЕ Заклучок бр. 28-169/4 (1)
01/2018 РД СКОПЈЕ Заклучок бр. 28-169/5 (10)
01/2018 РД СКОПЈЕ Заклучок бр. 28-169/11 (4)

Слободна (комерцијална) продажба


01/2018 РД Битола Заклучок бр. 24-19/4-17/22 (5)


Град


Град:

Резултати

sort
grid
list
list
Цена: 3,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 26.01.2018 11:00:00

Капачиња

Капачиња, количина 15.000

Електронска јавна аукција
Цена: 84,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 26.01.2018 11:00:00

Биде

Биде, количина 300

Електронска јавна аукција

Започнува на: 26.01.2018 11:00:00

КАМИН

КАМИН НА ПЕЛЕТИ КАРИНА ЦРН(ДВЕ ПАРЧИЊА)РАЗГЛЕДУВАЊЕ ВО...

Слободна (комерцијална) продажба

Започнува на: 26.01.2018 11:00:00

ПЕЧАТАР

ПЕЧАТАР ЗА ПЕРСОНАЛЕН КОМПЈУТЕР МЕСТО НА РАЗГЛЕДУВАЊЕ...

Слободна (комерцијална) продажба

Започнува на: 26.01.2018 11:00:00

ВЕНТИЛАТОРИ

ВЕНТИЛАТОРИ(2)FANCOILER FERRDLI МЕСТО НА РАЗГЛЕДУВАЊЕ ВО НЕГОТ...

Слободна (комерцијална) продажба

Започнува на: 26.01.2018 11:00:00

МАШИНА

МАШИНА ЗА МИЕЊЕ ЧАШИ МЕСТО НА РАЗГЛЕДУВАЊЕ ВО НЕГОТИНО...

Слободна (комерцијална) продажба
sort
grid
list
list