Продажба


Јавна аукција


РД Прилеп број 28-19-13/58-22 (15)
РД Прилеп број 2719-13/5/1-26/1 (1)
01/2020 РдТетово 27-8/787-Г/3-3 (5)
01/2020 РдТетово 27-8/28-8/2-510-Т/2-4 (10)
01/2020 РД СКОПЈЕ Решение бр 27-178/28 (5)
01/2020 РД СКОПЈЕ Решение бр 27-178/27 (17)

Слободна (комерцијална) продажба


РД Прилеп број 28-19-13/39-13 (1)
РД Прилеп број 28-19-13/37-13-1 (2)
РД Прилеп број 28-19-27/13-11 (1)
РД Штип заклучок бр. 27-38 / 6-3/1 (1)
РД Штип заклучок бр. 27-38 / 7-3/1 (1)
РД Штип заклучок бр. 27-38 / 8-3/1 (1)
01/2020 РД Битола Решение бр. 25-19/15-59/5-2 (1)


Резултати

sort
grid
list
list
Цена: 1,745,370 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 30.01.2020 11:00:00

Линија за тетрапак

ЛИНИЈА ЗА ФОРМИРАЊЕ И ОБЛИКУВАЊЕ НА ТЕТРАПАК ПАКУВАЊЕ ...

Електронска јавна аукција
Цена: 418,200 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 30.01.2020 11:00:00

Машина за цедење на овошје

МАШИНА ЗА ЦЕДЕЊЕ НА ОВОШЈЕ МАРКА :RETTERUNASCHINENГод на произ...

Електронска јавна аукција
Цена: 338,250 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 30.01.2020 11:00:00

Товарно моторно возило

ТМВ ФИАТ ФИОРИНО  ББ ФУРГОНГод на произв.2010Рег. Бр. Г...

Електронска јавна аукција
Цена: 1,076,250 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 30.01.2020 11:00:00

Товарно моторно возило

ТМВ МАН БА-КЕСОНГод на произв. 2007 Рег. Бр. ГВ-1496-АЦ 

Електронска јавна аукција
Цена: 535,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 30.01.2020 11:00:00

Товарно моторно возило

ТМВ ФОРД  ВВ ФУРГОНГод на произв.2007РЕГ БР. ГВ-229-ВП

Електронска јавна аукција
sort
grid
list
list