Продажба


Јавна аукција


06/2020 РД Тетово 27-8/787-Г/3-8 (5)
06/2020 РД Тетово 27-8/28-8/2-510-Т/2-9 (9)
РД Прилеп број 27-19-24/21-9-7 (1)
РД Струмица - Прва јавна аукција бр.2215-91/06110-40176/8 (1)

Слободна (комерцијална) продажба


06/2020 РД СКОПЈЕ Решение бр 27-59/3 (1)
РД Прилеп број 28-19-13/37-16-1 (1)


Резултати

sort
grid
list
list
Цена: 258,300 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 30.09.2020 11:00:00

Товарно моторно возило

ТМВ MITSUBISI L 200ГОДИНА НА ПРОИЗВОДСТВО 2004Возилото е оштет...

Електронска јавна аукција
Цена: 29,274 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 30.09.2020 11:00:00

Патничко моторно возило

ПМВ KIA RIO ДЦ 221  1,3 ГОДИНА НА ПРОИЗВОДТСВО 2002ВОЗИЛОТ...

Електронска јавна аукција
Цена: 34,440 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 30.09.2020 11:00:00

Патничко моторно возило

ПМВ RENAULT JBADBГОДИНА НА ПРОИЗВОДТСВО 1998ВОЗИЛОТО Е ХАВАРИ...

Електронска јавна аукција
Цена: 2,755,200 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 30.09.2020 11:00:00

ГЛОДАРКА ЗА АСВАЛТ

Глодарка за асвалт WIRTGEN 200 DCГодина на производство 1999Не...

Електронска јавна аукција
Цена: 344,400 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 30.09.2020 11:00:00

Гредер

ГРЕДЕР FAUN-FRISHS B.40300ГОДИНА НА ПРОИЗВОДСТВО 1980Гредерот е ...

Електронска јавна аукција
Цена: 275,200 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 30.09.2020 11:00:00

Булдужер

Булдужер Д3 С.Бр.501599Година на производство 1987Булдужеро...

Електронска јавна аукција
sort
grid
list
list