Продажба


Јавна аукција


06/2020 РД Тетово 27-8/787-Г/3-8 (5)
06/2020 РД Тетово 27-8/28-8/2-510-Т/2-9 (9)
РД Прилеп број 27-19-24/21-9-7 (1)
РД Струмица - Прва јавна аукција бр.2215-91/06110-40176/8 (1)

Слободна (комерцијална) продажба


06/2020 РД СКОПЈЕ Решение бр 27-59/3 (1)
РД Прилеп број 28-19-13/37-16-1 (1)


Резултати

sort
grid
list
list
Цена: 395,400 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 30.09.2020 11:00:00

ОПРЕМА ЗА ПРЕРАБОТУВАЊЕ НА ОВОШЈ...

ТУНЕЛСКИ ПАСТЕРИЗАТОР -PROCOMAK-ИТАЛИЈА RAINSTAR RS.2.957.000,00 ДЕН....

Електронска јавна аукција
sort
grid
list
list