Продажба


Јавна аукција


01/2021 РД Битола Решение бр. 2719/015-8-4 (1)
01/2021 РД Тетово 27-8/787-Г/3-12 (2)
01/2021 РД Тетово 27-8/28-8/2-510-Т/2-13 (4)
01/2021 РД СКОПЈЕ Решение бр 27-44/17 (2)
РД Прилеп Заклучок бр. 2619-12/9-3 (1)


Резултати

sort
grid
list
list
Цена: 20,126 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 29.01.2021 11:00:00

Патничко моторно возило

ПМВ KIA RIO ДЦ 221  1,3 ГОДИНА НА ПРОИЗВОДТСВО 2002ВОЗИЛОТ...

Електронска јавна аукција
Цена: 1,894,200 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 29.01.2021 11:00:00

ГЛОДАРКА ЗА АСВАЛТ

Глодарка за асвалт WIRTGEN 200 DCГодина на производство 1999Не...

Електронска јавна аукција
Цена: 236,775 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 29.01.2021 11:00:00

Гредер

ГРЕДЕР FAUN-FRISHS B.40300ГОДИНА НА ПРОИЗВОДСТВО 1980Гредерот е ...

Електронска јавна аукција
Цена: 189,200 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 29.01.2021 11:00:00

Булдужер

Булдужер Д3 С.Бр.501599Година на производство 1987Булдужеро...

Електронска јавна аукција
sort
grid
list
list