Вид на продажба


Електронска јавна аукција (31)
Слободна (комерцијална) продажба (7)


Продажба


Јавна аукција


08/2018 РД Прилеп Заклучок бр. 28-19-12/1-3 (1)
08/2018 РД Прилеп Заклучок бр. 26-5630/6-3 (2)
08/2018 РД Битола Заклучок бр. 26-19/14-10/4-10 (1)
08/2018 РД Битола Заклучок бр. 26-19/14-10/4-11 (1)
08/2018 РД Битола Заклучок бр. 2819/15-8/4 (2)
08/2018 РД Битола Заклучок бр. 25-19/15-41/10 (1)
08/2018 РД Битола Заклучок бр. 26-19/15-32/11 (5)
08/2018 РД Битола Заклучок бр. 24-19/4-30/26 (3)
РД ШТИП Заклучок бр.28-15/16 (1)
РД ШТИП Заклучок бр.28-15/10-4 (1)
РД ШТИП Заклучок бр.28-15/2-6 (1)
РД ШТИП Заклучок бр.28-15/14-2 (1)
РД Штип заклучок бр. 28-15/ 7-6 (3)
РД Штип заклучок бр. 28-15/5-6 (1)
РД Штип заклучок бр. 28-15/6-6 (1)
РД Штип заклучок бр. 28-15/8-5 (1)
РД Струмица, Заклучок бр.28-140/6 (1)
РД Струмица. Заклучок бр.28-140/1-5 (1)
08/18 РД Прилеп 25-5233/6 (3)

Слободна (комерцијална) продажба


08/РД Тетово заклучок бр.2419/4583-Т3-2/1 (5)
08/2018 РД Битола Заклучок бр. 24-19/15-207/11 (1)
08/2018 РД Битола Заклучок бр. 24-19/4-17/24 (1)


Град


Град:

Резултати

sort
grid
list
list
Цена: 70,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 27.08.2018 11:00:00

Работна маса голема Работна фоте...

Работна маса голема Работна фотеља црвена Клуб маса ма...

Електронска јавна аукција
Цена: 120,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 27.08.2018 11:00:00

Машини за шиење, Pegasus бр.6,JUKI бр.3, Br...

Машини за шиење, Pegasus бр.6,JUKI бр.3, Brother бр.1 и Consew бр.2Разгл...

Електронска јавна аукција
Цена: 115,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 27.08.2018 11:00:00

Комјутер-Кукиште ,Телевизори

КОМПЈУТЕР-КУКИШТЕ кол.9,ТВ TELEFUNCEN кол.2,ТВ -QADRO  кол.3,ТВ ...

Електронска јавна аукција
Цена: 55,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 27.08.2018 11:00:00

Штампач, Монитор ,Тастатури,Маус,...

ШТАМПАЧ кол.1МОНИТОР кол.3ТАСТАТУРИ  кол.2МАУС кол.3ТВ...

Електронска јавна аукција
Цена: 45,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 27.08.2018 11:00:00

Компјутер кук.-6,TB -TCL-1TB -LG-1,TB-SAMSUNG-1,...

Компјутер кук.-6,TB -TCL-1TB -LG-1,TB-SAMSUNG-1,ТВ-FINLUK-1,ТВ-QUATRO -1ТВ GRUNDIN...

Електронска јавна аукција
Цена: 6,830,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 27.08.2018 11:00:00

МАШИНИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЧЕВЛИ ...

МАШИНИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЧЕВЛИ И ДРУГА ДОПОЛНИТЕЛНА О...

Електронска јавна аукција
sort
grid
list
list