Вид на продажба


Електронска јавна аукција (31)
Слободна (комерцијална) продажба (7)


Продажба


Јавна аукција


08/2018 РД Прилеп Заклучок бр. 28-19-12/1-3 (1)
08/2018 РД Прилеп Заклучок бр. 26-5630/6-3 (2)
08/2018 РД Битола Заклучок бр. 26-19/14-10/4-10 (1)
08/2018 РД Битола Заклучок бр. 26-19/14-10/4-11 (1)
08/2018 РД Битола Заклучок бр. 2819/15-8/4 (2)
08/2018 РД Битола Заклучок бр. 25-19/15-41/10 (1)
08/2018 РД Битола Заклучок бр. 26-19/15-32/11 (5)
08/2018 РД Битола Заклучок бр. 24-19/4-30/26 (3)
РД ШТИП Заклучок бр.28-15/16 (1)
РД ШТИП Заклучок бр.28-15/10-4 (1)
РД ШТИП Заклучок бр.28-15/2-6 (1)
РД ШТИП Заклучок бр.28-15/14-2 (1)
РД Штип заклучок бр. 28-15/ 7-6 (3)
РД Штип заклучок бр. 28-15/5-6 (1)
РД Штип заклучок бр. 28-15/6-6 (1)
РД Штип заклучок бр. 28-15/8-5 (1)
РД Струмица, Заклучок бр.28-140/6 (1)
РД Струмица. Заклучок бр.28-140/1-5 (1)
08/18 РД Прилеп 25-5233/6 (3)

Слободна (комерцијална) продажба


08/РД Тетово заклучок бр.2419/4583-Т3-2/1 (5)
08/2018 РД Битола Заклучок бр. 24-19/15-207/11 (1)
08/2018 РД Битола Заклучок бр. 24-19/4-17/24 (1)


Град


Град:

Резултати

sort
grid
list
list
Цена: 850,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 27.08.2018 11:00:00

ПМВ VOLKSVAGEN PASSAT година на производ...

ПМВ VOLKSVAGEN PASSAT година на производство 2012г.рег.бр.КО-3990-А...

Електронска јавна аукција
Цена: 90,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 27.08.2018 11:00:00

TMV FAP 42 MERCEDES година на производств...

TMV FAP 42 MERCEDES година на производство 1989г.рег.бр.SN-2237-АВ ...

Електронска јавна аукција
Цена: 2,680,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 27.08.2018 11:00:00

Д.П,Бр. на зг.1,намена Б4,влез3.кат П...

Деловни простории,Број на зграда 1,намена Б4,влез3.кат П...

Електронска јавна аукција

Започнува на: 27.08.2018 11:00:00

КАМИН

КАМИН НА ПЕЛЕТИ КАРИНА ЦРН(ДВЕ ПАРЧИЊА)РАЗГЛЕДУВАЊЕ ВО...

Слободна (комерцијална) продажба

Започнува на: 27.08.2018 11:00:00

ФИАТ

ПМВ FIAT  DUCATO  230L   РЕГ. ТАБЛ. OH-461-BR  ГОД. ПРОИЗ. 199...

Слободна (комерцијална) продажба
Цена: 190,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 27.08.2018 11:00:00

ФОРД

ФОРД ТИП КА 1.3 ШАСИЈА БР. WFOBXXWPRB1C23462 МОТОР БР. J4S/1C23462 РЕГ. ...

Електронска јавна аукција
sort
grid
list
list